AJUTOR BUCATAR

Descrierea postului:

Jobul consta in oferirea suportului necesar bucatarului, in cadrul cantinei companiei.

Cerinte:

– Studii: generale;
– Experienta : minim 2 ani pe o pozite similara;
– Cunoasterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;
– Cunoasterea sortimentelor de alimente;
– Rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
– Dinamism, abilitate, amabilitate şi comunicare, afinitate pentru arta culinara, spirit de
organizare si pastrare a curateniei, rezistenta la stres, munca de rutina; adoptarea unei
atitutidini corecte si amabile pe tot parcursul programului de servire a angajatilor
companiei;

Atributii si responsabilitati:

– Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor,
semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare;
– Participa la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de
aprovizionare;
– Asigura servirea angajatilor companiei;
– Asigura curatenia bucatariei;
– Participa activ la intretinerea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului din dotare;
– Tine cont de perisabilitate, termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite
ingredientele;
– Face prelucrarile preliminare gatitului – sorteaza, curata, spala, divizeaza si mai apoi gateste –
fierbe, frige, coace, prajeste;
– Indeplineste si alte sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu
necesitatile imediate ale societatii;
– Raspunde de pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
– Raspunde de utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei;
– Respecta cu strictete igiena personala cat si igiena bucatariei;
– Utilizeaza resursele existente, exclusiv in interesul firmei;
– Respecta Regulamentul Intern al societatii;
– In functie de activitatea curenta a companiei, salariatul va indeplini orice alte sarcini dispuse de
catre conducere in legatura cu deservirea corespunzatoare a angajatilor companiei, in functie de
competentele sale profesionale;
– Sa isi insuseasca si sa respecte normele si instructiunile de securitatea sanatatii muncii si masurile
de aplicare ale acestora;
– Sa desfasoare activitatea in asa fel incat sa nu se expuna la pericol de accidentare sau imbolnavire
profesionala, atat persoana proprie cat si a colegilor;
– Sa aduca la cunostinta conducatorului societatii orice defectiune tehnica sau alta situatie care
constituie un pericol de accidentare sau imbolnavire prefesionala;

Program de lucru:

Se lucreaza 8 ore/zi.

Beneficii:

– Pachet salarial bazat pe grila de salarizare, cu crestere automata in functie de
vechimea in munca din cadrul companiei;
– Majorare anuala salariala cu 4%;
– Prima de fidelitate, echivalenta a 5 salarii, acordata o data la 5 ani;
– Masa de pranz oferita;
– Cazare pentru cei care nu sunt din Bucuresti in cadrul unitatii de cazare a companiei.

Pentru a apica:

Trimiteți CV-ul dvs. prin e-mail la job@wtb.ro
Numere de contact: +40 752235568